Centre Pediatria Can Mora

Un gran equip mèdic per a la salut dels nens

Psicopedagogia

Psicopedagogia Can Mora

La Psicopedagogia i la Pedagogia són disciplines que s'encarreguen d’estudiar i potenciar els processos d'aprenentatge, tant en infants com en adolescents.

Psicopedagogia Aprenentatge

Els professionals del Centre Pediatria Can Mora, tenim com a objectiu la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les dificultats d'aprenentatge en els infants i els adolescents. La nostra finalitat és adaptar la intervenció educativa a les necessitats específiques de cada nen/a per tal d'optimitzar el seu rendiment acadèmic, personal i social.

Les dificultats relatives a l'aprenentatge, poden tenir diferents causes, d'aquesta manera és necessari l'establiment d'un diagnòstic adequat que valori els diferents aspectes que incideixen en l'aprenentatge (habilitats cognitives, lateralitat, alteracions emocionals, aprenentatges instrumentals, habilitats visuals i auditives) i així poder establir el tractament i/o pla de treball més adient en cada cas. Per aconseguir-ho, cal que el psicopedagog/a treballi conjuntament amb el nen/a, família i escola.

Dins de l'àmbit de la Psicopedagogia i Pedagogia realitzem tant tractaments específics com diagnòstics psicopedagògics, enfocats a la recuperació i/o la millora de les dificultats d'aprenentatge.

Dins d'aquest marc treballem dificultats d'aprenentatge com:

TDAH (Trastorn per Dèficit d'Atenció amb/sense Hiperactivitat)

Dislèxia

Discalcúlia

Disgrafia

Trastorns de la lectura i l'escriptura

Trastorns generalitzats del desenvolupament

Tècniques i estratègies d’aprenentatge i d'Estudi

Cita Online
Millorem per a la seva comoditat

Hem implantat un sistema de Cita Online, en temps real, a través d'un sistema connectat amb el nostre servidor de citació. Per reservar les seves cites i gestionar-les, modificant o anul·lant des de la pròpia web.

DEMANAR HORA

Demana Hora Online

De forma ràpida i simple des del nostre formulari de citació

Formulari
ON ESTEM

Troba'ns

Localitza el Centre fàcilment


On Estem
CONTACTE

Contacte

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns

Comparteix aquesta pàgina